Zoeken naar catering

catering
Welkom bij Akse's' Catering.
Welkom bij Akse's' Catering. Welkom op de website van Akses Catering. Wij zijn een familiebedrijf wat ontstaan is in 2006 in de Hege Fonnen te Lemmer. De Hege Fonnen is een accommodatie voor sport en cultuur maar ook voor uw vergaderarrangement kunt u bij ons terecht.
vacatures
Catering Poké Perfect Looking to cater your perfect event?
Wil je jouw evenement voorzien van catering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Neem contact met ons op. Follow Poké Perfect. Waar vind je ons? Centrum Prinsengracht 502, Amsterdam.
vacatures
Catering Content Voor o.a. catering Eindhoven, en omgeving Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Veldhoven en Valkenswaard.
MEER OVER EVENT CATERING. BEKIJK MEER OP DE IMPRESSIE PAGINA. Leemskuilen 2, 5563 CK Westerhoven. Frietkraam huren Bergeijk. Frietkraam huren Bladel. Frietkraam huren Eersel. Frietkraam huren Eindhoven. Frietkraam huren Lommel. Frietkraam huren Reusel. Frietkraam huren Valkenswaard. Frietkraam huren Veldhoven. Maaltijdservice bedrijf Bladel.
italiaanse catering
Cateringservice De Gelegenheid Online Catering bestellen Borrelhapjes.
Qua hoeveelheid ook precies goed. Alles netjes opgemaakt en op tijd afgeleverd. Complimenten voor alles en zeker een aanraden. Jan Kees Sliedrecht. Prima kwaliteit en ruim voldoende. Telefonisch contact opgenomen en uitgelegd voor welke gelegenheid de tapas en hapjes bedoeld zijn. Gerard heeft dat uitstekend ingevuld en alles keurig op het juiste tijdstip klaar. Presentatie van de producten ook uitstekend. Wat een fijne catering! Alles heel vlot te bestellen en Gerard reageert erg snel op vragen.
vacatures
Catering Lokaal Lekker eerlijk uit de omgeving.
Neem dan gerust contact met ons op. Bel me terug! Catering Lokaal B.V. 085 273 79 00. Stuur een bericht. Catering Lokaal is onderdeel van Catering Lokaal Holding Privacy Statement Cookie Statement 2021 Catering Lokaal B.V. All Rights Reserved. Catering Lokaal 2019.
Lekker Driebergen: catering voor iedere gelegenheid.
Vraag het catering foodbook bij ons aan, mail naar info@lekkerdriebergen.nl. Wil jij echt lekker lunchen, thuis of op de zaak? Bestel dan je lunch bij Lekker! Wij werken met biologisch brood in diverse formaten en het beleg komt veelal uit de streek. Naast belegde broodjes maken wij heerlijke soepen, fruitsalades, quiches en English pies. Vraag ons uitgebreide lunchboek aan per email: info@lekkerdriebergen.nl. Wil je een keer iets heel anders? Denk dan aan een walking dinner.
Catering.
BG Catering en Partyservice Ambacht, beleven en genieten.
Naast service en flexibiliteit staan wij voor catering met kwaliteit. Of het nu gaat om heerlijke buffetten, unieke partyhapjes, een barbecue menu of compleet verzorgde cateringservice, u kunt vertrouwen op onze ervaring en expertise. Benieuwd naar wat we bij BG Catering allemaal voor ù kunnen doen?
Catering Amsterdam en omstreken l Al 25 jaar" Experts in Taste.
Dank voor de fantastische samenwerking! Op naar de volgende 25 jaar! Ans, Linde Lisa, Heineken Experience. De mensen van de BE Catering Amsterdam en events verzorgen met veel passie en toewijding regelmatig de catering voor uiteenlopende evenementen in ons museum. Martijn Bosch, Het Rembrandthuis. BE Catering Amsterdam 25 jaar, gefeliciteerd! Het is fijn om met jullie te werken. Ga door met de korte lijntjes, het persoonlijk contact, meedenken, de service en kwaliteit de komende 25 jaar! Meta Norbart, Port of Amsterdam. Door een gezamenlijke hobby zijn wij in contact gekomen met de BE groep. Inmiddels werken wij al weer jaren samen. BE Catering Amsterdam kenmerkt zich door het fantastische eten, van eenvoudig tot heel sjiek. Vincent Valk, Hollandsche Manege. Al 25 jaar is BE onze cateraar na volle tevredenheid.
Catering op uw eigen locatie Samen met IBN catering.
Catering op locatie. Voor organisaties die geen uitgebreide keuken ter beschikking hebben, maar wel een ontbijt of lunch willen verzorgen voor een grotere groep, is catering op locatie een uitkomst. Wij bereiden de maaltijden voor in onze moderne keuken, onder leiding van een eigen chef-kok.

Contacteer ons