Resultaten voor catering haarlem

catering haarlem
Trek Catering In Haarlem en omstreken.
Wij kunnen de catering voor onze rekening nemen, zowel thuis als op locatie, in Kennemerland en omstreken. Trek Catering verzorgt de hapjes maar kan ook de drank, verhuur, het personeel, aankleding met verse bloemen, vaasjes kaarsjes en een dj regelen. Lees meer
haarlem
Catering Haarlem Van Buffetten tot Borrelhapjes.
We bieden uiteenlopende gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Omdat Haarlem slechts 30 minuten rijden is vanaf onze locatie, kunnen wij door middel van ons eigen transport jou van alle benodigdheden voor de catering aan huis in Haarlem voorzien!
seopageoptimizer.nl
Catering Haarlem Buffet, BBQ, High Tea of Hapjes Bestellen.
Het BBQ buffet wordt voor u opgezet, de gerechten worden tot in perfectie gegrild en uitgeserveerd aan uw gasten. Wilt u een BBQ catering in Haarlem op maat, zodat u uw eigen salades, sauzen, vlees en vis gerechten kunt kiezen?
Catering Haarlem Feesthapjes.nu.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en ontdek bijvoorbeeld het gemak van het bestellen van een complete borrelplank voor jouw gasten. Deze catering verzorgt feestje in en rond Haarlemmermeer, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Santpoort, en Heemstede, maar ook in Hoofddorp en Aerdenhout.
www.officecatering.nl is under construction.
Home Lunchroom Haarlem Seacottage.
Bij Seacottage in Haarlem bestel je online, kun je komen afhalen of we komen het brengen. Veelzijdige Lunchroom in Haarlem. Sea Cottage Haarlem is in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een sfeervolle lunchroom met een petite restaurant voor groepsevenementen en hoogwaardige catering voor evenementen op locatie.
Good Met Food Catering Kok aan huis en luxe catering Haarlem.
Al met al heel erg bedankt! Wij genieten nog even na, zeker tot een volgende keer! 2013 TE, Haarlem. SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF. Blijf op de hoogte van onze receptjes, weetjes en andere ontwikkelingen in Met d'r' keuken!
sfeer-dineren-haarlem-groepen-reserveren-catering-specktakel Specktakel.
Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Blijf op de hoogte van onze events door je hieronder aan te melden voor onze nieuwsbrief. Specktakel 2016 Spekstraat 4, Haarlem Tel: 023 532 38 41.
Taartenwinkel en Catering in Haarlem Oh là là, Charlotte! Patisserie.
Taartenwinkel en Catering in Haarlem. Catering, Franse Gebakjes en Taartenwinkel in Haarlem: bestel nu, morgen ophalen of morgen in huis! Of u nu een eenhoorn verjaardagstaart, een kindertaart, gebakjes, petit fours of onze signature taart: de Charlotte wilt bestellen. Alle taarten worden geheel vers voor u gemaakt op bestelling in Haarlem.
Belegde broodjes bestellen Haarlem BROODJES CATERING.
Zo weet je zeker dat je niet alleen producten geleverd krijgt die heerlijk smaken, maar ook op een hygiënische wijze bereid én bezorgd worden. Catering in Haarlem. Je kunt flink wat tijd besparen door broodjes voortaan te bestellen bij jouw favoriete catering in Haarlem.

Contacteer ons