Meer resultaten voor nederlands

nederlands
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik Zoek. Lees over de nieuwe TaalApp. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
hoger in google
Nederlands Radboud in'to' Languages.
Pas als je alleen in een nieuwe omgeving bent, realiseer je je hoe belangrijk communicatie is. Dankzij de cursus NT2 Nederlands kan ik nu vloeiender lezen en schrijven, kan ik beter culturele tekens identificeren en begrijpen. Deze cursus heeft me gesteund om mijn leven in Nederland verder te kunnen ontwikkelen en genieten.
google zoeken in het nederlands
Welke erkende talen heeft Nederland? Rijksoverheid.nl.
Op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba BES-eilanden zijn naast Nederlands ook Papiaments en Engels erkend als officiële talen. Nederland heeft via Europese afspraken Limburgs, Nedersaksisch, Jiddisch Jiddisj en Sinti-Romanes als regionale of non-territoriale taal erkend. Fries en Nederlands zijn de officiële talen in de provincie Fryslân.
seo
Home NWWI.
NWWI rapport aanvragen. Meer over NWWI. Welkom bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.
Over het Nederlands Jeugdinstituut Nederlands Jeugdinstituut.
Over het Nederlands Jeugdinstituut. Over het Nederlands Jeugdinstituut. Deel deze pagina. Het NJi is een nationaal kenniscentrum dat actuele kennis over opgroeien verzamelt, verrijkt, duidt en deelt. Wij brengen kennis onder de aandacht en helpen om die kennis toe te passen.
Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie NVOG.
Het Nederlands Tijdschrift voor Obstetrie en Gynaecologie NTOG is het officiële tijdschrift van de NVOG. De redactie wil de NVOG-leden en andere specialisten, werkzaam op het gebied van de gynaecologie, perinatologie en voortplantingsgeneeskunde, op de hoogte houden van ontwikkelingen op deze deelterreinen.
Officiële website AFC Ajax Amsterdam Ajax.nl.
Het werd een doelpuntrijk onderonsje in Amsterdam: 5-2. De Official Fanshops zijn open: scoor nu het gloednieuwe derde Ajax-shirt! Het nieuwe derde shirt van Ajax voor het seizoen 2021/2022 is bekend. Het bijzondere shirt werd vrijdag in nauwe samenwerking met de familie van Bob Marley gepresenteerd door Ajax en adidas.
Samsung Nederland Samsung Nederland Smartphones, Tablets, TV, IT, Huishouden.
Beantwoord de deur vanaf je koelkast. Op afstand in je koelkast kijken. Doe de was waar je ook bent. Krijg een melding als de was klaar is. Verschoon elke dag je outfit. Doe de was vanaf je telefoon. Terug naar 1 dieptemenu.
Nederlands leren werk.nl. Zoeken. Sluiten. Zoeken. Subnavigatie uitklappen. Stap terug in navigatie. Subnavigatie uitklappen. Stap terug in navigatie. Subnavigatie uitklappen. Stap terug in navigatie. Subnavigatie uitklappen. Stap terug in navigatie. Subn
Dan is het goed om beter Nederlands te leren. NT2 diploma Nederlands als Tweede Taal halen. Op de website van het College voor Toetsen en Examens vindt u adressen van taalscholen in heel Nederland. Hier kunt u terecht voor taalcursussen en examentrainingen voor het staatsexamen Nederlands als Tweede Taal.
Home NTVT.
Heb je je bachelordiploma tandheelkunde gehaald en ga je een master doen? Het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde wil jou graag het NTVT-masterabonnement cadeau doen voor een periode van maximaal vier jaar drie jaar masterstudie en één jaar na jouw afstuderen.

Contacteer ons