Bedrijfsovername

Woerden, maart 2018

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen De Groene Jager Catering.

Wij willen u graag mededelen dat, met ingang van 1 maart 2018, Sjoerd Mampaey, eigenaar van Midas Catering, De Groene Jager Catering heeft overgenomen van Luite de Jager en Sofija de Jager.

Met het oog op de toekomst wil Sjoerd uitbreiden in de duurzame en biologische markt en daarnaast zijn positie binnen de catering versterken. Dit heeft hij met de aankoop van De Groene Jager Catering gedaan, aangezien zij op dat gebied de juiste partij zijn.
Met deze nieuwe locatie aan de Golf van Biskaje kan Midas Broodjes & Burgers aan de Rijnstraat zich volledig focussen op het restaurant en de broodjes, buffetten en hapjes kunnen voortaan op de nieuwe locatie worden bereid.

Sjoerd en Luite zullen deze maand de overdracht in goede banen leiden. Dat betekent dat wij uiteraard klaar staan om dit, indien u dit wenst, in een persoonlijk gesprek met u te bespreken.
We zullen er alles aan doen om de kwaliteit van onze dienstverlening, zoals u van ons gewend bent te continueren. Zodat er in principe voor u niets verandert. De bereikbaarheid en contactgegevens van De Groene Jager Catering blijven onveranderd.

Email: info@degroenejagercatering.nl Tel: 0348-431080

Luite en Sofija willen iedereen bedanken, die gebruik heeft gemaakt van onze diensten en voor alle samenwerkingen en contacten die we hebben opgebouwd. Bedankt voor het vertrouwen. We gaan een nieuwe stap zetten in ons leven, wellicht tot ziens in de toekomst!

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met hartelijke groet,

Sjoerd Mampaey,  Luite en Sofija de Jager