De lekkerste soep van het seizoen

Ai, wat is de herfst goed begonnen. Regen, wind, donkere dagen zelfs de eerste hagelbui is al gevallen. Als het buiten zo koud en guur is, krijgt een mens vanzelf behoefte aan iets warms. Wat is er dan lekkerder dan een stevige maaltijdsoep?

Soep kan altijd

Als lunch, als avondeten, of gewoon tussendoor: een soepje kan op elk moment van de dag. En soep eten is niet alleen makkelijk en smakelijk, maar ook nog eens heel gezond. Als je er lekker veel verse groenten in stopt, zit je zo aan je dagelijkse hoeveelheid groenten.

Je kent natuurlijk de traditionele soepen als kippensoep, groentesoep en tomatensoep. Maar met soep kun je eindeloos variƫren. Van bijna elke groentesoort is wel een smakelijke soep te koken. Een flinke pan, water en een hand vol kruiden, meer is er niet voor nodig.

Soepen van de groenten van het seizoen

Gebruik je groenten van het seizoen, dan maak je een duurzame keuze. Bovendien krijg je zo de voedingsstoffen binnen waar je lichaam nu behoefte aan heeft. Bloemkool, broccoli, courgette en pompoen zijn hele fijne soepgroenten die je in het najaar prima kunt eten. Onze favoriete soepen van het seizoen:

Erwtensoep, pompoensoep, pastinaaksoep en bruine bonensoep.

Bestel soep online

Maak jij je verse soep het liefste zelf? Gelijk heb je! We zijn reuze benieuwd naar je recept. Even geen zin of tijd om zelf achter de kachel te staan, maar wel een onweerstaanbare zin in een lekker warme kom soep? Dan kun je dat heerlijke troostvoer natuurlijk ook gewoon bij ons bestellen.

We leveren het warm of koud bij je af. Altijd vers en zonder toevoegingen, om direct van te genieten of om later op te eten. Je kunt ook een voorraadje in de diepvries bewaren, dan heb je altijd wat in huis. Bestel nu online via onderstaande link!

https://degroenejagercatering.nl/bestellen/#soepen