Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Wilt u de feestdagen dit jaar extra glans geven? Een Kerst- of nieuwjaarsborrel wordt echt speciaal met catering van de Groene Jager Catering. En al bent u er waarschijnlijk nog niet mee bezig: bij ons zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Wilt u van uw borrel iets bijzonders maken? Neem dan contact met ons op!

De Sint is pas net in het land, dus wie is er nu bezig met Kerst of Oud & Nieuw? Toch, voor je het weet staan deze feestdagen voor de deur. Uw feest of borrel kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Met verrassende hapjes, feestelijke dranken, complete buffetten of oliebollen. Zelfs aankleding, meubilair en entertainment kunt u gerust aan ons overlaten. Maar een ding drukken we u op het hart: wacht niet te lang.

Op tijd bestellen
December is immers voor iedereen een drukke tijd: voor u, voor ons, maar ook voor onze leveranciers. En één perfecte borrel vergt nu eenmaal voorbereiding.

Borrelhapjes uit de streek
Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een bitterbal of een blokje kaas. We maken zo veel mogelijk gebruik van lokale leveranciers. Op de pagina catering krijgt u een idee van de mogelijkheden.

Wilt u eens wat anders dan de traditionele oliebol met cava of champagne? Kijk, dat vinden we leuk! We denken graag met u mee om er echt iets bijzonders van te maken. Met allergieën of speciale diëten houden we uiteraard rekening.

Neem vrijblijvend contact op om uw wensen met ons te bespreken.

Tips voor de Kerst- of nieuwjaarsborrel

  • Hapje van gerookte eendenborstfilet met zoete peer van Smorenburg uit Woerden
  • Bitterballen van Waards rund uit Snelrewaard met huisgemaakte mosterd
  • Amuse van Waards rundercapaccio uit Snelrewaard en rozemarijnkaas Romero uit IJsselstein
  • In rode biet gemarineerde duurzaam gevangen zalm met mierikswortelroom en dille
  • Canapé met rosé gegrild biefstuk van Waards rund uit Snelrewaard met appelchutney