Bedrijfsovername

Woerden, maart 2018

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen De Groene Jager Catering.

Wij willen u graag mededelen dat, met ingang van 1 maart 2018, Sjoerd Mampaey, eigenaar van Midas Catering, De Groene Jager Catering heeft overgenomen van Luite de Jager en Sofija de Jager.

Met het oog op de toekomst wil Sjoerd...

Lees meer

Nieuw: De Groene Jager Strippenkaart

Heb jij je ook voorgenomen om in 2018 wat kritischer te zijn op wat je eet? Misschien wat minder vaak vlees, een beetje minder vet of eens wat vaker een gezonde salade bij de lunch? De Groene Jager Catering helpt je daarbij. Want met onze nieuwe strippenkaart maken we het je extra makkelijk om regelmatig een gezonde, voedzame lunch te...

Lees meer

Winterse kost: Stamppot

De winter is begonnen. Het seizoen van grote, feestelijke kerstdiners, borrels en lekkere hapjes. Maar ook het seizoen van eenvoudige doch voedzame maaltijden zoals stoofschotels en stamppotten. Met groenten als spruiten, boerenkool en knolselderij. Heerlijk als je na een lange werkdag door weer en wind naar huis bent gefietst!

Hollandse traditie

De traditionele Hollandse stamppot is een mix van aardappelen...

Lees meer

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Wilt u de feestdagen dit jaar extra glans geven? Een Kerst- of nieuwjaarsborrel wordt echt speciaal met catering van de Groene Jager Catering. En al bent u er waarschijnlijk nog niet mee bezig: bij ons zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Wilt u van uw borrel iets bijzonders maken? Neem dan contact met ons op!

De Sint is...

Lees meer

De lekkerste soep van het seizoen

Ai, wat is de herfst goed begonnen. Regen, wind, donkere dagen zelfs de eerste hagelbui is al gevallen. Als het buiten zo koud en guur is, krijgt een mens vanzelf behoefte aan iets warms. Wat is er dan lekkerder dan een stevige maaltijdsoep?

Soep kan altijd

Als lunch, als avondeten, of gewoon tussendoor: een soepje kan op elk moment...

Lees meer

"OKW Woerden Onderneming van het jaar 2017"

De Groene Jager Catering is voorgedragen voor een nominatie voor de verkiezing van de "OKW Woerden Onderneming van het jaar 2017" op het gebied van het jaarthema "Toekomstgericht Ondernemen".

Spannend en nu afwachten geblazen.

"De Groene Jager Catering wil met zijn visie een beweging in gang zetten waar mensen weer kiezen voor voeding, zoals...

Lees meer

In 3 dagen oude kaas?

Speciale ham, salami, ambachtelijk brood, traditionele kaas, luxe Belgische chocolade. Het zijn allemaal producten die veel meer bewerkt zijn, dan dat het lijkt. Joanna Blythman, journalist van the Guardian, heeft undercover onderzoek naar de werkwijze van de voedselindustrie gedaan en doet een paar opmerkelijke ontdekkingen.

In het boek van Blythmam onthult ze haar bevindingen. Volgens Blythman bekijkt de voedselindustrie welke...

Lees meer

Utrecht meest ontevreden over de bedrijfslunches

Waar gewerkt wordt, daar moet gegeten worden. Helaas zijn we niet allemaal tevreden over de bedrijfslunch. Ruim een derde van de Nederlanders mist een bedrijfsrestaurant en een gezamenlijke lunchtafel. Dat blijkt uit een onderzoek van Eurest naar lunchgedrag op het werk.

Meer variatie in de lunch op kantoor
In veel bedrijven moeten werknemers zelf voor hun lunch zorgen. Daarom...

Lees meer

Ambachtelijk worsten van het Livar varken

Afgelopen week ben ik op zoek gegaan naar nieuwe worsten voor de uitbreiding van ons assortiment. In Kamerik bij Scharrelslagerij Zwetsloot is er veel keuze. De worsten bij Scharrelslager Zwetsloot zijn huisgemaakt en ambachtelijk bereid in de eigen worstenmakerij en - rokerij. Deze worden gemaakt van het Livar varken en hebben vele prijzen gewonnen. Mijn voorkeur gaat uit naar de...

Lees meer

Is biologisch eten gezonder?

Mensen kopen biologische producten onder meer vanwege de smaak en omdat ze denken dat deze producten gezonder zijn dan niet-biologische producten.

Onderzoek naar individuele producten laat zien dat biologische producten in het algemeen minder resten van bestrijdingsmiddelen bevatten en soms minder nitraat dan gangbare producten. In sommige biologische producten zijn hogere gehaltes gemeten aan vitamines en mineralen. Van biologische melk...

Lees meer