Buffet Winter

Buffet Winter (21 december tot 20 maart)

Bij De Groene Jager Catering is het altijd genieten van een heerlijk buffet. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht.

We werken met producten uit Utrecht en het “Groene Hart” en alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers.

Bij onze buffetten zijn servies, bestek, chaving dishes en servetten inbegrepen. Ook heeft u geen omkijken naar de afwas, want die nemen we na afloop weer mee. Doordat we alle ruwe producten vers bereiden, kunnen we gemakkelijk rekening houden met dieetwensen.

Het is ook mogelijk om dranken met glaswerk volledig te verzorgen.
Vraag nu een offerte aan!

vanaf €25,00

Puur Winter

Vanaf 15 personen
  • Pompoensoep of bouillon met wilde paddenstoelen
  • Bonte wintersalade met geitenkaas en walnoot
  • Salade met rode kool, sinaasappel en pecannoten
  • Twee soorten verse seizoensgroenten
  • De Groene Jager stoofpot met kalfsvlees
  • Ambachtelijke aardappelpuree of gratin
  • Het buffet wordt aangekleed met molensteenbrood en diverse huisgemaakte smeersels

vanaf €22,50

Stampotten Buffet

Vanaf 20 personen
Een buffet met een basis van drie stampotten. Vanaf 40 personen vier stampotten mogelijk.
  • Hutspot
  • Boerenkool
  • Rode kool stamppot
  • Zuurkool
Aangevuld met diverse bijgerechten keuze uit:
  • Ambachtelijke rookworst
  • Spareribs
  • Gehaktbal in jus
  • Speklap in jus
  • Piccalilly
  • Augurk en uitjes in zuur
  • Mosterd

Desserts zijn op aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen