Over De Groene Jager Catering

Vanaf 01/03/18 heeft Midas, De Groene Jager Catering overgenomen. Met de overname van de Groene Jager hebben we de juiste partij gevonden. De Groene Jager is gespecialiseerd in duurzaam, gezond & bewuste voeding wat zeer goed aansluit op onze visie van catering.

Wegens groei zijn we een tijd geleden gaan zoeken naar een externe ruimte om onze catering activiteiten heen te verhuizen. Samen met Luite en Sofija de Jager zijn we in gesprek gegaan en tot een overname gekomen.

We hopen uw vertrouwen te winnen met onze jarenlange ervaring in de catering branche en zien er naar uit u van dienst te mogen zijn met nu nog het assortiment van De Groene Jager Catering en het assortiment van Midas catering. Later zal dit het vernieuwde assortiment van Midas catering worden met vernieuwende bewuste, biologische en duurzame voeding.

 

Verse ingrediënten

Die mooie streekproducten komen vers in onze keuken binnen. Daar worden ze met de hand gesneden en verwerkt tot salades, soepen, broodjes en gerechten. Dat is veel werk, maar juist daardoor komen alle smaken volledig tot hun recht. En kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Omdat we precies weten wat er in onze voeding zit, kunnen we ook rekening houden met allergieën en dieetwensen. Wil je biologisch, plantaardig of veganistisch eten? Ook dat is mogelijk.

 

Voeding zoals het is bedoeld

Er is een transitie gaande op het gebied van voeding. Wij willen er met onze visie aan bijdragen dat mensen weer gaan kiezen voor voeding zoals deze bedoeld is. Onbewerkte pure producten, waar je de heerlijkste gerechten mee kunt bereiden. Waar tijd wordt genomen om te genieten van de smaak en de ervaring van het eten zelf. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van de mens, maar ook voor dieren en de manier waarop we met de aarde omgaan.

 

Duurzame bedrijfsvoering

Milieubesparende maatregelen staan bij ons altijd bovenaan. Zo is bij de verbouwing in 2013 geïnnoveerd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Onder andere is het hele bedrijfspand voorzien van LED verlichting en bewegings-sensoren.Wij werken bewust aan milieubesparende maatregelen op het gebied van elektriciteit, water en gas verbruik. Door middel van registratie, onderhoud en aanpassingen. Onze energieleverancier is Eneco Groene Stroom. Daarmee halen we duurzaam opgewekte energie uit de regio. Ons afval wordt gescheiden. We verdelen dit in: papier en karton, glas, dierlijke resten en overig bedrijfsafval.
Om voedselverspilling tegen te gaan hebben we afspraken gemaakt met onze vaste klanten: we bieden aan wat er op dat moment op voorraad is. Zo kunnen we creatief zijn in de keuken en krijgen onze klanten iedere keer wat anders.
Papier geven we extra aandacht. Binnen de bedrijfsvoering wordt er papierloos gewerkt, door middel van goede cloudoplossingen. Ook proberen wij onze partners op hun papier gebruik te attenderen.